Traian Basescu nu se teme pentru fiica sa: Ii recomand premierului sa mai infiinteze vreo doua, trei comisii in cazul Ioana Basescu

Traian Basescu nu se teme pentru viitorul fiicei sale, Ioana. Presedintele il ironizeaza pe Victor Ponta: “sa mai infiinteze vreo doua-trei comisii in cazul Ioana Basescu.”

“Ii recomand premierului sa mai infiinteze vreo doua trei comsii tot pentru cazul Ioana Basescu si il asigur ca voi fi solidar cu fiica mea atata timp cat acest sef de Guvern, partid si alianta a juns sa utilizeze parlamnetul ca pe o maciuca politica intr-o batalie pe care n-are cum s-o castige.
 
Eu stiu ca fiica mea a luat cinstit un credit, a cumparat cinstit pamantul de la un investitor italian si orice ar scormoni nu poate sa gaseasca nimic legal legat de fiica mea sau de mine. Nici trafic de infleunta, nici conditii preferentiale, nici pamant luat de la morti. El a facut niste aprecieri neplacute la adresa, ma tem ca nu eu am fost la vanatoare cu Nastase si incidentul lasa urmari evidente. “, a spsu seful statului intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni.
 
Basescu a congtinuat atacul , asemanandu-l pe Victor Ponta, cu liderul comunist din Republica Moldova, Valdimir Voronin:
 
“Stiu cum va decurge ancheta, se vor duce prin sate, sunt oameni nemultumiti, vor fi filmati de antene si de televiziunea lui Ghita si se va derula toata drama despre care eu nus tiu si cum vor trimite e la Parchet. Cunosc diagnosticul, le doresc succes, mai bine ar face o plangere la Parchet. De astfel de comisii se tem hotii, eu nu ma tem, le privesc cu intelegere pentru Ponta companiat de Voiculescu si Ghita. Asta stiu sa faca, inscenari. 

SIn loc sa se batacu mine, o cheama pe fii’mea in Parlament. Nicio deosebire in modul cum gandeste Voronin si Ponta.  Oricine poate sa cumpere pamant, sa o faca, este un lucru bun si preturile inca sunt acceptabile. Recomand oricui. Sigur, cine poate sa cumpere, sa cumpere orice petec de pamant, nu este un lucru rau, nu ma tem ca vor veni strainii sa cumpere pamantul, strainii vor pleca cu recolta, nu cu pamantul.”