TRAIAN BASESCU, o ultima precizare despre dosarul MINERIADEI si un sfat pentru MOISE GURAN

TRAIAN BASESCU, fostul presedinte al Romaniei, a postat, sambata, un ultim mesaj, pe pagina personala de Facebook, legat de DOSARUL MINERIADEI cu o precizare speciala pentru jurnalistul MOISE GURAN.

TRAIAN BASESCU aminteste intr-o noua postare pe reteaua de socializare amintita ca se incearca manipularea presei si a populatiei prin inducerea gresita a ideii ca el in calitate de ministru al Transporturilor de la vremea respectiva ar fi pus la dispozitia minerilor garniturile de tren cu care acestia au venit in Capitala:

CITESTE SI: BASESCU a lansat un ATAC DUR la adresa ultimilor trei PROCURORI GENERALI ai ROMANIEI

“O ultima precizare legata de MINERIADA din 13-15 iunie ’90. Au fost multí jurnalisti, politicieni si internauti care au afirmat ca motivatia mea de a inchide DOSARUL MINERIADEI este legata de faptul ca, fiind ministru al Transporturilor asi fi pus la dispozitia minerilor trenurile cu care au venit la Bucuresti . Nimic mai neadevarat .

La acea vreme indeplineam functia de Inspector Sef al Navigatiei Civile, imi desfasuram activitatea la Constanta si nu aveam nici o legatura cu transporturile feroviare.

CITESTE SI: VIDEO SOC BASESCU o face praf pe LAURA CODRUTA KOVESI in legatura cu MINERIADA 

Va rog, nu va lasati manipulati de propagandisti ai minciunii. ( MOISE GURAN, sunt convins ca la dumneavoastra a fost doar o eroare de informare)”, noteaza TRAIAN BASESCU pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: realitatea.net