TRAIAN BASESCU: OAMENII DIN STRADA au avut REVENDICARI DE BUN SIMT

OAMENII DIN STRADA au avut REVENDICARI DE BUN SIMT, a spus TRAIAN BASESCU pentru B1 TV. Totusi, a precizat acesta, faptul ca unii dintre ei au cerut SCHIMBAREA SISTEMULUI denota ca acestia NU STIU CE VOR.

”Marea majoritate sunt clasa medie, or acestui segment merita sa i te adresezi oricat i-ai supara pe unii si pe altii. Nu am auzit ”sa creasca salariile!” sau ”sa creasca ajutoarele sociale!”. Am auzit lucruri de bun simt. A fost poate cea mai reprezentativa miscare pana in ultimele doua zile a clasei de mijloc si a celor cu pregatire superioara care nu au nevoie de stat: ingineri, arhitecti, oameni de afaceri.

Nu a cerut niciunul nimic statului. Au cerut Parlament de calitate, cu 300 de parlamentari de calitate, alegeri la primarii din doua tururi, un Avocat al Poporului care sa reprezinte interesele poporului, legea sanatatii, au cerut sanatate si educatie si nu neaparat pentru ei. Sa nu mai vorbim de depolitizarea administratiei. Ma regasesc in ce am vrut si nu am putut sa fac.

CITESTE SI: REACTIA LUI BASESCU DESPRE GESTUL LUI IOHANNIS DE A MERGE PRINTRE PROTESTATARI

PARLAMENTUL SI CELE DOUA MARI PARTIDE SUNT INTRE DOUA SULITE: DNA SI STRADA, mesajul luat din strada. Eu le-as spune maine: ”luati Parlamentul, luati guvernul!”, a sustinut Basescu.

Acesta a sustinut ca, daca ar fi fost in locul lui Iohannis, ar fi profitat de faptul ca niciun partid nu a avut curajul sa inainteze o propunere de premier, si s-ar fi asigurat ca parlamentul se va reduce la 300 de alesi, ca administratia va fi depolitizata, ca alegerile locale se vor face in doua tururi. Totodata, daca ar fi putut, s-ar fi ocupat si de problema Avocatului Poporului si ar fi depus eforturi pentru trecerea legii sanatatii.

Sursa foto: nasultv