TRAIAN BASESCU: OMAR HAYSSAM a fost protejatul PSD pana cand a organizat rapirea jurnalistilor

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a afirmat, duminica seara, ca sirianul OMAR HAYSSAM a fost “protejatul PSD”, el si Sandu Anghel, cunoscut ca BERCEA MONDIAL, fiind acum folositi pentru discreditarea mandatelor sale.

“Omul asta a fost protejatul PSD-ului pana cand a organizat rapirea ziaristilor. In momentul de fata, constata acest individ ca vinovat e BASESCU. Mai ramane sa spuna ca eu i-am rapit. (…) Atat de jos au ajuns propagandistii, sunt institutii bagate aici.

CITESTE SI: BASESCU: Pana cand se va pronunta JUSTITIA, cred ca VICTOR PONTA ESTE NEVINOVAT 

BERCEA MONDIAL si toata familia lui coordonata de mai-marele Abraham (…) au fost folositi pentru discreditarea intregii familii, de la presedinte pana la… (…) Cei care coordoneaza campania de demolare a mandatelor mele folosesc si familia Bercea, si un tip de teapa lui OMAR HAYSSAM”, a declarat TRAIAN BASESCU la postul de televiziune B1.

TRAIAN BASESCU a adaugat, raspunzand unei intrebari, ca aceia care au fost numiti de el in functii sunt “campioni” in discreditarea mandatului sau.

CITESTE SI: Basescu: As fi cerut un CERTIFICAT MEDICAL lui Ponta. Faptul ca cere sa fie inlocuit este un ACT NECONSTITUTIONAL si PREMEDITAT 

Sursa foto: realitatea.net