TRAIAN BASESCU: Pe votul politic vrem sa obtinem 10-12% la nivel national, la alegerile locale

Presedintele Miscarii Populare (MP), TRAIAN BASESCU, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta in orasul Bocsa, ca obiectivul acestei formatiuni, pentru ALEGERILE LOCALE din iunie, este obtinerea a 10-12% din voturile electoratului.

‘Nu vrem sa ne fixam obiective care sa para arogante sau nerealiste, la stadiul acesta. Ne-am propus ca obiectiv, pe vot politic, deci votul la consilii, sa obtinem un 10-12% la nivel national, pentru ca vom avea judete in care vom avea rezultate slabe, cum e Covasna, Harghita, Mures, nu cred ca vom sta foarte bine nici in Satu Mare, unde e o componenta consistenta care merge direct cu UDMR. Deci, ne propunem 10-12% la ALEGERILE LOCALE, ca medie nationala, pe vot politic, ceea ce ne-ar crea platforma sa obtinem un 15-20% la alegerile legislative din toamna. Si cu aceasta ocazie, sa cream si acel nou partid, care sa conteze”, a afirmat TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU SE INCALZESTE PENTRU CAMPANIE: PSD-PNL ACEEASI MIZERIE

Potrivit lui TRAIAN BASESCU, PNL este destul de scindat in prezent si chiar daca nu a fost sesizat de presa, exista o miscare de transfer de PDL-isti catre Miscarea Populara (MP), fie ca e vorba de primari, fie de consilieri.

‘Exista acest fenomen, care cred ca se va accelera. Si ca sa fiu sincer, chiar sper acest lucru. Si venirea mea aici e tot un semnal in acest sens’, a mai afirmat TRAIAN BASESCU, care a anuntat miercuri, la Bocsa, ca primarul liberal al orasului, Eugen Cismaneantu, va candida pentru un nou mandat din partea MP.

Sursa foto: adevarul