TRAIAN BASESCU pleaca in SPANIA pentru a participa la CONGRESUL PPE

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU va pleca, joi 22 octombrie, in SPANIA pentru a participa la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la Madrid, dar si pentru a se intalni cu romanii din Peninsula Iberica.  

TRAIAN BASESCU a fost invitat la Congresul PPE de la Madrid unde, pana in ultima clipa a publicarii listei oficiale, s-a speculat intens ca va fi chiar unul dintre candidatii favoriti pentru o functie de vicepresedinte. BASESCU nu va rata o intalnire cu importanta comunitate romaneasca din Madrid pe care a vizitat-o in dese randuri ca presedinte al Romaniei:

INVITATIE

Romanii care vor sa se intalneasca cu presedintele TRAIAN BASESCU sunt invitati sa vina miercuri, la ora 19.30, in fata Hotelului NH, Avenida de la Constituccion nr. 75, Coslada, Madrid, cod 28820. Intre orele 20.00-22.00, presedintele va dialoga si va raspunde intrebarilor celor prezenti.

Presedintele TRAIAN BASESCU va participa in calitate de invitat special la lucrarile Congresului Partidului Popular European, care vor avea loc la Madrid, joi 22 oct.

Popularii europeni se vor reuni pentru a-si alege o noua conducere, dar si pentru a discuta despre provocarile cu care se confrunta Europa, de la securitate la redresarea economica. Vor fi prezenti 2.000 de participanti din peste 40 de tari. Romania va participa cu delegati din partidele membre PPE, si anume: PNL, UDMR, PMP si PNTCD. Toti europarlamentarii romani sunt invitati de drept.

Sursa foto: jurnalul