TRAIAN BASESCU: Ponta si Dragnea au fost PENIBILI ca aparitie, dar sper ca nu INUTILI

Presedintele TRAIAN BASESCU a caracterizat aparitia premierului VICTOR PONTA si a vicepremierului LIVIU DRAGNEA in zonele lovite de INUNDATII din judetul Teleorman drept una PENIBILA insa spera ca aceasta sa nu fie si INUTILA. In plus, seful statului a adaugat, in timpul interviului acordat miercuri la Adevarul Live, ca nu a mers in zonele SINISTRATE pentru ca subiectul sa fie politizat.

Intrebat fiind de ce nu a mers in satele lovite de VIITURA, TRAIAN BASESCU a declarat ca:

“Nu intentionez sa merg acolo pentru ca s-ar naste un nou conflict cu reprezentantii Guvernului. Sincer am vrut sa sar intr-un elicopter si sa merg acolo in ziua de Paste. Dar consilierii mei mi-au spus ca s-ar politiza tot si ca ar iesi un mare taraboi.

Citeste si: CIVILIZATUL premier PONTA catre ministrul delegat DOINA PANA: Tu ce faci, FA, Doina aici? Aveai chef de inundatii? 

PONTA si DRAGNEA s-au trezit mai tarziu, si au fost PENIBILI cu barca impinsa de ofiteri si subofiteri… Dar sa-l vezi pe Dragnea in Teleorman, unde a fost stapan 16 ani, este jenant si arata pana unde merge fatarnicia baronilor locali. Modul cum au facut interventia a fost PENIBIL.

Barca gonflabila, trasa de subofiteri… Frate, cand te duci la INUNDATII stii ca poti sa te uzi pana la chiloti. Au fost PENIBILI ca aparitie, dar sper ca nu INUTILI. Daca ma duceam si eu acolo, s-ar fi politizat.

Citeste si: Ponta si Dragnea, doi politicieni intr-o barca ratacita pe ulita 

Le arati oamenilor ca esti alaturi de ei atunci cind au nevoie. Ei isi spun speranta in Dumnezeu, dar ei stiu ca nu Dumnezeu le face diguri, ci autoritatile. Tin minte cind am fost la Saucesti. M-am infuriat in 2008, a doua tura de inundatii, iar un domn imi cerea sa-i tencuiasca Guvernul casa dupa ce i-o si construise.
Era si un sat langa Bacau, cu case noi, si se trezau inundati. Dar am facut un dig de 30 km pe Siret si s-a rezolvat”, a declarat BASESCU.

Sursa foto: captura b1