TRAIAN BASESCU: RAED ARAFAT s-a defectat de cand i-a placut sa se faca POLITICIAN sub ACOPERIRE

TRAIAN BASESCU afirma ca nu are sa ii reproseze nimic lui RAED ARAFAT si ca ii recunoaste acestuia toate meritele. Fostul sef al statului spune insa ca secretarul de stat in Ministerul de Interne “s-a defectat” in momentul in care i-a placut sa se faca si politician sub acoperire.

“Eu nu ii aduc niciun repros lui RAED ARAFAT. Categoric ii recunosc meritele. L-am si decorat pentru ce a facut, dar s-a defectat de cand i-a placut sa se faca si politician sub acoperire. A fost un sustinator al Guvernului Ponta fara rezerve.

Cred ca a depasit nivelul de competenta pe care putea sa-l aiba. El si are un defect funciar: respinge orice colaborare cu sectrorul privat. O stim foarte bine. Nu accepta ambulantele private”, a declarat TRAIAN BASESCU, duminica seara, in studioul televiziunii B1Tv.

CITESTE SI: BASESCU CRITICA DESFIINTAREA COMISIEI DE ETICA. PLAGIATUL LUI TOBA, MAI GROSOLAN DECAT AL LUI PONTA

Totusi, TRAIAN BASESCU spune ca daca ar putea sa ii reproseze ceva lui Arafat, i-ar reprosa incapacitatea de a vedea dincolo de stat.

“Daca pot sa ii reprosez, ii pot reprosa incapacitatea de a vedea dincolo de stat. Niciodata niciun stat nu poate acoperi el singur toata nevoia de salvare de pe teritoriul sau. Daca maine ar putea crea un sistem al statului care sa acopere ultimul kilometru patrat din tara, ar fi foarte bine, dar daca nu poate si sunt mijloace, de ce sa nu le anexezi?”, a subliniat TRAIAN BASESCU.

Sursa foto: jurnalul