Traian Basescu, reactie intarziata dupa accidentul din Ungaria in care au murit trei romani

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a avut o reactie intarziata dupa tragedia din Ungaria, in care au fost implicati 21 de conationali, trei dintre ei gasindu-si sfarsitul in groaznicul accident rutier din tara vecina, alte 18 persoane fiind ranite.

La o distanta de noua ore de la producerea nefericitului eveniment, Traian Basescu a reusit sa transmita mesajul sau oficial catre familiile si rudele celor decedati si raniti in tragedia din Ungaria.

“Am primit cu profunda tristete vestea despre accidentul petrecut in aceasta dimineata in Ungaria in care si-au pierdut viata trei cetateni romani, iar alte 18 persoane au fost grav ranite. Doresc sa adresez sincere condoleante familiilor victimelor si sa imi exprim, totodata, intreaga compasiune si sustinere pentru familiile celor implicati in acest accident tragic”, se spune in mesajul prezidential.

Traian Basescu nu este la prima eroare de acest gen, presedintele Romaniei avand ceva de spus legat de tragedia din Muntenegru la mai bine de 24 de ore dupa producerea acesteia.

Sursa foto: presidency.ro