Traian Basescu risca sa se inece ca tiganul la mal

La finele celor zece ani de “domnie” cu destule bune si rele fara numar Traian Basescu, “bulibasa” de la Palatul Cotroceni, risca sa se inece ca tiganul la mal.

Culmea ironiei este ca dupa imaginea pioasa de la inmormantarea regelui Cioaba si expresia celebra cu “tiganca imputita”, Traian Basescu a ramas cu ochii in lacrimi dupa ce au fost facute publice combinatiile fratelui Mircea cu Mondialul Bercea.

Paradoxal, Traian Basescu, luat in colimator de nenumarate ori de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru declaratiile si atitudinea sa fata de minoritatea rroma, si-ar putea gasi sfarsitul politic chiar din cauza unui tigan. Dar nu unul oarecare, ci unul Mondial!

Citeste si: Betia cuvintelor pe axa Bucuresti – Moscova

Presedintele jucator al Romaniei a fost lovit de unde se astepta mai putin, Mircea Basescu, fratele domniei sale, fiind principalul acuzat intr-un dosar de trafic de influenta instrumentat de mai marii de la Directia Nationala Anticoruptie. Nu stim daca parandaratul cu lacrimile de crocodil din timpul declaratiei de presa de la Cotroceni va mai avea efectul scontat in ochii cetatenilor, insa suntem convinsi ca, indiferent de deznodamantul final al dosarului in care este implicat fratele Mircea, scandalul va ramane ca o albeata permanenta in privirea matrozului pasionat de licorile bahice.

Citeste si: Dilema lui Victor Ponta: Ghita Ciobanu’ sau Ghita Mafiotu’? 

Lacrima ticluita cu abilitate in coltul ochiului a fost inca o mutare inteligenta a unui Traian Basescu versat, un presedinte trecut prin ciur si prin darmon, care simte ca, de aceasta data, lovitura primita este foarte aproape de a-i fi fatala politic.

Suntem tare curiosi cum va reusi Traian Basescu sa evite “inecul” politic oarecum inevitabil in conditiile in care stim cu totii ca un comandant de vas trebuie sa paraseasca ultimul nava aflata in deriva.

Sursa foto: sursazilei.ro