TRAIAN BASESCU s-a MUTAT la SCROVISTEA. Reactia lui VICTOR PONTA

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a anuntat luni pe pagina sa de Facebook ca s-a MUTAT provizoriu la SCROVISTEA, dupa ce in presa s-a speculat despre resedinta sa provizorie.

UPDATE 18.36: Premierul VICTOR PONTA a declarat, luni, ca nu cunoaste detalii cu privire la mutarea fostului presedinte TRAIAN BASESCU la Scrovistea si ca “asa ceva nu a trecut prin Guvern”.

“Nu citesc facebook-ul d-lui Basescu. Intrebati-i pe cei de la RA-APPS. N-a trecut asa ceva prin Guvern, nu ma ocup de pagina de Facebook a domnului Basescu”, a declarat luni VICTOR PONTA, la Senat, intrebat de jurnalisti cum comenteaza anuntul facut de TRAIAN BASESCU.

Ironic, TRAIAN BASESCU isi incepe postarea cu “Pentru cei care mor de grija altora…” si descrie locuinta in care sta.

“Pentru cei care mor de grija altora…

M-am mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea mea, intr-un spatiu detinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou si o bucatarie. Total, maxim 120 mp conform solicitarii mele, pentru a nu-mi incarca inutil factura la intretinere.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, despre LOCUINTA DE PROTOCOL: Cred ca VICTOR PONTA vrea sa-si BATA JOC si de KLAUS IOHANNIS

Cind RA-APPS va termina reparatiile in Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni in Bucuresti.

Nu beneficiez nici de paduri, nici de domenii de vinatoare”, a scris TRAIAN BASESCU pe Facebook.

Premierul VICTOR PONTA a fost intrebat, saptamana trecuta, daca Executivul a aprobat acordarea unei locuinte provizorii fostului presedinte TRAIAN BASESCU, in contextul aparitiei unor informatii conform carora fostul presedinte a parasit Vila Lac 3 si s-a MUTAT la SCROVISTEA.

Citeste si: TRAIAN BASESCU nu primeste LOCUINTA PROVIZORIE de la Guvern

“Nu stiu, Guvernul nu trebuie sa aprobe nimic, singura Hotarare de Guvern care am aprobat-o a fost in baza legii care se refera la fostii sefi de stat si este o locuinta, cea care se renoveaza acum. Situatia locativa a domniei sale nu este de competenta Guvernului sau a mea, nu o cunosc si nu doresc sa o comentez”, a spus VICTOR PONTA.

Sursa foto: ph-online.ro