TRAIAN BASESCU si-a anuntat, OFICIAL, inscrierea in PMP: NU voi CEDA NICIODATA

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU si-a anuntat, vineri, inscrierea in Partidul Miscarea Populara (PMP). Fostul sef al statului a declarat jurnalistilor prezenti la conferinta de presa organizata la sediul formatiunii politice din care face, incepand de astazi, parte ca “viata l-a obligat sa ia aceasta decizie”.

“Nu credeam ca dupa ce imi voi termina mandatele la Cotroceni ma voi mai inscrie in vreun partid, insa viata m-a obligat sa fac asta. Vreau, in primul rand, sa ma apar in fata acestui val de denigrare pornit din data de 22 decembrie 2014 impotriva mea. De astazi sunt, oficial, om politic de opozitie”, a declarat TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: NOUL DOSAR AL LUI TRAIAN BASESCU A FOST TRIMIS DE ICCJ LA JUDECATORIA SECTORULUI 5

“Fara sa vreau razboi va spun ca eu nu voi ceda niciodata. Voi ramane un politician extrem de INCOMOD. Au mai incercat si altii ca si acum sa imi inchida gura. Din pacate pentru ei, eu nu voi ceda in fata niciunei presiuni. Voi lupta pentru drepturile omului care sunt din ce in ce mai putin respectate in Romania. Daca nu am reusit sa las mostenire un PDL, acum voi incerca sa las o MISCARE POPULARA”, a continuat BASESCU.

“Institutiile abia au asteptat eliberarea locului de la Cotroceni pentru a reveni la vechile naravuri – instrumente de prigoana a politicienilor incomozi.  Am avut dreptate cand am spus ca nu am infrant sistemul, ci doar l-am ingenunchiat. Sistemul trebuie sa inteleaga ca democratia nu este facultativa”, a mai spus TRAIAN BASESCU, acuzand o parte din institutiile statului de “incalcarea brutala a drepturilor omului” si de faptul s-ar lasa “utilizate ca instrumente de hartuire”.

CITESTE SI: BASESCU SE AMUZA PE SEAMA PRIMARULUI INTERIMAR AL CAPITALEI: AM TOT RESPECTUL PENTRU UN OM CARE A FOST FAIANTAR

Sursa foto: realitatea