Traian Basescu si-a facut cumparaturile intr-un magazin din nordul Capitalei

Traian Basescu a iesit la cumparaturi, sambata dupa-amiaza, dar fara sotia sa. Seful statului a remarcat, la iesirea din supermarket, ca paine nu s-a scumpit, ci are acelasi pret. Presedintele Romaniei a fost la cumparaturi intr-un magazin din nordul Bucurestiului.

“Am cumparat pentru dimineata. Lapte, oua. Important e ca am gasit si mere romanesti. Dar uite, painea nu s-a ieftinit. Iti arat pe eticheta. Uite si tu, 2,5 lei painea, la fel ca inainte”, a declarat Traian Basescu, pentru Antena 3, facand referire la scaderea TVA a produselor de panificatie la 9 la suta, care ar fi trebuit sa se resimta si in pretul painii.

Basescu a fost la supermarket fara sotia sa, de data aceasta, el spunand ca Maria Basescu a ramas sa aiba grija de nepotica. Presedintele nu a vorbit despre subiectul creditului luat de fiica sa, Ioana Basescu, facand insa un scurt comentariu.

“Comisia isi incepe activitatea. Foarte bine. Poate invata si politicienii sa fie cinstiti, sa ia credite, sa nu fure de la stat. Sa cumpere de la privati, cu credit”, a mai spus Traian Basescu.

Sursa foto: realitatea.net