TRAIAN BASESCU si-a vizitat nepotul la Spitalul Filantropia

Basescu: Am avut decretul scris pentru demiterea lui Coldea, dar nu l-am semnat

Presedintele Traian Basescu si-a vizitat sambata, la Spitalul Filantropia, fiica, pe Ioana Basescu, si nepotul nou-nascut, iar la plecare le-a aratat o fotografie cu acesta, facuta cu telefonul mobil, jurnalistilor care il asteptau, relateaza Agerpres.

“Se simte perfect. A mancat azi noapte la 12, dimineata la 6 a mai mancat o data si acum l-am lasat iarasi la mama mancand. E sanatos. Ieri n-am fost la spital pentru ca abia azi il da mamei, o zi a stat acolo, nu stiu ce i-au facut”, a spus Basescu dupa ce si-a vizitat nepotul, precizand ca putut sa-l tina si in brate.

CITESTE SI: IOANA BASESCU a NASCUT! PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU este, din nou, BUNIC. FOTO 

Seful statului a afirmat ca numele intreg al nepotului sau va fi Radu Basescu Pricop. “E foarte frumos Radu, imi place cand o sa-l strig: ‘Radu!’. (…) E scorpion. Cine spune ca nu stiu ce politician ar fi Basescu… fals, asta e Basescu”, a mai spus seful statului.

Intrebat daca se va implica mai mult, acum, ca isi termina mandatul si va avea mai mult timp liber, seful statului l-a corectat, in gluma, pe jurnalist, afirmand ca va avea “ceva mai mult” timp liber. “De implicat o sa ma implic, dar asa, ca omul care are treaba. Maria e cu greutatea, ea a crescut copiii, eu eram pe mare cand ii crestea”, a adaugat Traian Basescu.

CITESTE SI: Fostii colegi de la Academia Navala i-au dat lui Basescu SFATURI pentru ingrijirea NEPOTILOR 

Seful statului a venit la spital insotit de sotia sa, Maria Basescu. Ea a spus ca se va “descurca” cu doi nepoti, intrucat a avut si doi copii.

Sursa foto: gandul.info