TRAIAN BASESCU si EMIL BOC s-au intalnit la un hotel din Cluj, alaturi de mai multi membri ai MP

Presedintele Miscarii Populare (MP), TRAIAN BASESCU, si primarul Clujului, EMIL BOC (PNL), s-au intalnit, vineri seara, la un hotel din Cluj-Napoca, transmite Agerpres.
TRAIAN BASESCU s-a cazat la hotelul respectiv, in vederea unor intalniri pe care le are, sambata, la Cluj, cu membri ai formatiunii pe care o conduce.

La intrarea in hotel, EMIL BOC a refuzat sa faca vreo declaratie, dupa ce anterior TRAIAN BASESCU le-a raspuns jurnalistilor ca nu are fixata vreo intalnire cu primarul clujean. De asemenea, TRAIAN BASESCU a negat faptul ca ar incerca sa-l convinga pe EMIL BOC sa intre in MP.

 
CITESTE SI: TRAIAN BASESCU si GABRIELA FIREA negociaza inchiderea DOSARULUI de AMENINTARE

La circa o jumatate de ora dupa ce fostul presedinte a vorbit cu jurnalistii, in hotel a intrat EMIL BOC, care a fost asteptat in hol de TRAIAN BASESCU si de membri ai MP.

Miscarea Populara are programata, sambata, de la ora 10.00, o intalnire a CEN al organizatiei de tineret a formatiunii, urmata, de la ora 12.00, de Colegiul National al Miscarii Populare, iar de la ora 15.00, de o intalnire organizatorica zonala.

CITESTE SI: GABRIELA FIREA BATE IN RETRAGERE. DECIZIE IN DOSARUL DE AMENINTARE AL LUI TRAIAN BASESCU

Sursa foto: agerpres