TRAIAN BASESCU si VICTOR PONTA bagati in aceeasi oala: Niste DISPERATI!

Consultantul politic, COZMIN GUSA, a criticat, marti, in cadrul unei interventii telefonice, la postul Realitatea TV, declaratiile facute de fostul presedinte, TRAIAN BASESCU, si fostul premier, VICTOR PONTA, pe marginea TRAGEDIEI din clubul COLECTIV.

Astfel, in viziunea sa, acest razboi al declaratiilor marcheaza, de fapt, „inceputul unei lupte de supravietuire politica”, care ar putea degenera in conditiile in care „cuplul VICTOR PONTA – TRAIAN BASESCU va incerca sa acceseze fosti apropiati din institutiile statului care, intr-un fel sau altul, ar putea fi santajati” si ar intra in deservirea lor.

CITESTE SI: BASESCU: SUNT INGRIJORAT DE INTARZIEREA EXPERTIZEI DESPRE INCENDIUL DIN COLECTIV

„Acest colonel care o fi zis, nu o fi zis nu a fost decat o mica unealta prin care oameni care au ocupat functii importante in statul roman ma refer la TRAIAN BASESCU, in primul rand, incearca sa ne arate cat de jos poti sa cobori sau cat de mult poti sa decazi, pentru ca aceste insinuari pe marginea unei tragedii nationale care nu arata incompenteta unor manageri de cluburi, ci incompetenta institutiilor statului. Aceste lucruri pe care dansii le insinueaza.

Primul care a facut asta a fost VICTOR PONTA, cu o nesimtire demna de un om care nu ar fi fost prim-ministru al Romaniei, legandu-se de o declaratie a presedintelui Iohannis (…) a rastalmacit vorbele lui KLAUS IOHANNIS. Prima data PONTA si apoi fratele sau de disperare, TRAIAN BASESCU. Este un lucru care ii declaseaza si ne arata cat de prost vom sta, pentru ca ceea ce vedem, astazi, prin declaratiile cuplului VICTOR PONTA – TRAIAN BASESCU, cuplul disperarii, marcheaza de fapt inceputul unei lupte de supravietuire politica a celor doi”, a spus COZMIN GUSA, potrivit sursei citate.

CITESTE SI: ACUZATIE SOCANTA A UNUI COLONET STS IN CAZUL COLECTIV (INTERCEPTARI DNA)

Sursa foto: realitatea