Traian Basescu: Sorin Rosca Stanescu este un mincinos prost

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca senatorul Sorin Rosca Stanescu este “un mincinos prost”, care “nu duce falsul pana la capat”, facand referire la declaratiile liberalului referitoare la banii pe care seful statului i-ar fi folosit in campania electorala.

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca recentele acuzatii lansate la adresa sa de senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu, potrivit caruia seful statului ar fi spalat 7 milioane de dolari, impreuna cu Theodor Stolojan, in campania din 2004, sunt “falsuri”.

“Am sa va arat ce inseamna un mincinos prost. A lansat aceste ordine de plata. E asa de prost, incat nu duce falsul pana la capat si lasa contul cu terminatia ROL. Deci intr-un cont de lei nu poti sa virezi niciodata dolari”, a spus Traian Basescu, inainte de aparitia la Gala Mediatorilor, la care a fost invitat.

Seful statului a continuat, precizand ca spera ca Sorin Rosca Stanescu “sa aiba decenta sa se duca singur, ca falsificator, langa ‘inalt prea sinucisul’ Adrian Nastase”.

Sursa foto: presidency.ro