TRAIAN BASESCU: Sunt CONSTERNAT de TRAGICUL EVENIMENT din UCRAINA

Presedintele TRAIAN BASESCU  a reactionat prompt dupa ACCIDENTUL AVIATIC din UCRAINA in urma caruia si-au pierdut viata 295 persoane! Pe site-ul oficial al Presedintiei, seful statului isi exprima consternarea vizavi de TRAGICUL EVENIMENT.

“Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, este consternat de tragicul eveniment petrecut joi, 17 iulie a.c., in spatiul aerian al Ucrainei in care a fost implicata o aeronava Malaysia Airlines cu 295 de persoane la bord. Domnul presedinte Traian Basescu cere clarificarea imediata a conditiilor in care s-a petrecut tragicul accident si solicita ca experti ai Uniunii Europene sa participe la ancheta alaturi de autoritatile ucrainene”, scrie in comunicatul de pe site-ul presidency.ro.

Citeste si: AVION cu 295 de OAMENI LA BORD, PRABUSIT in UCRAINA – UPDATE

Un AVION cu 280 PASAGERI la BORD s-a prabusit in UCRAINA! Aparatul de zbor BOEING 777 circula pe ruta Amsterdam – Kuala Lumpur.

Citeste si: PONTA: Nu se stie daca printre VICTIME sunt si cetateni ROMANI

Pe langa cei 280 pasageri, la bord se aflau si 15 membri ai echipajului. Avionul s-a prabusit in zona DONETK, la aproximativ 60 km de granita cu Ucraina, o zona aflata in plin conflict. Din pacate, nu exista supravietuitori!