TRAIAN BASESCU: Trebuie sa aflam cata VODKA a baut ROGOZIN inainte sa faca acele declaratii

Presedintele Romaniei TRAIAN BASESCU aflat duminica la Timisoara i-a replicat extrem de dur vicepremierului Federatiei Ruse, DMITRI ROGOZIN, dupa ce oficialul de la KREMLIN a amenintat ca va reveni in zona la bordul unui BOMBARDIER STRATEGIC, informeaza opiniatimisoarei.ro.

 “Trebuie sa aflam cata VODKA a consumat DMITRI ROGOZIN inainte sa faca aceasta declaratie. E o DECLARATIE lipsita total de respect fata de un alt stat, fata de orice altceva,  ce nu reprezinta Mama Rusia”, a declarat, intr-un interviu acordat duminica pentru opiniatimisoarei.ro,  presedintele Romaniei TRAIAN BASESCU.

Citeste si: ULTIMA ORA: AMENINTARE MILITARA fara precedent la adresa Romaniei 

“Vicepremierul rus DMITRI ROGOZIN a ramas la acelasi nivel de gandire STALINISTA. E o procedura absolut normala ca ministerul sa intrebe, deoarece nici Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei n-avea de unde sa stie cata VODKA consumase DMITRI ROGOZIN inainte de aceasta DECLARATIE”, a mai spus TRAIAN BASESCU.

Reamintim ca vicepremierul rus DMITRI ROGOZIN a anuntat, sambata dupa-amiaza, ca a revenit la Moscova, din Republica Moldova, dupa ce aeronava sa a fost obligata de catre avioane ucrainene de interceptare sa se se intoarca din drum la Chisinau.

Inainte sa revina la Moscova, DMITRI ROGOZIN a acuzat ROMANIA ca nu-i permite sa treaca prin spatiul aerian, la cererea Statelor Unite si a transmis o amenintare voalata foarte grava la adresa tarii noastre. “Data viitoare voi zbura la bordul unui bombardier strategic Tu-160″. 

Citeste si: ROMANIA i-a inchis spatiul aerian lui ROGOZIN: Data viitoare voi zbura cu un BOMBARDIER 

“La solicitarea Statelor Unite, ROMANIA si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite sa trec”, afirma DMITRI ROGOZIN intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, citat de agentia Itar-Tass.

Sursa foto: realitatea.net