Traian Basescu, un dur si in familie: Nu spun “te iubesc!”

De 8 Martie, Traian Basescu a transmis un mesaj pentru mame

Traian Basescu  nu este un barbat care sa  foloseasca “dulcegariile” in viata de cuplu. Seful statului a declarat ca nu i-a mai spus “te iubesc!” sotiei sale, Maria, din tinerete.

“Macar in gand tot ii spun ‘te iubesc’. Nu cred ca dragostea mai trebuie afirmata. Noi ne-am spus de prea putine ori lucrul asta, mai ales ca exact in perioada in care eram foarte tanar si probabil este perioada in care barbatii o spun toata ziua, eu eram pe mare.

Ma intalneam cu valurile, cu rechinii, cu delfinii, asa ca am depasit faza asta a declaratiilor, dar au ramas faptele”, a declarat  Traian Basescu, in cadrul emisiunii  “La Maruta” de la Pro TV.

Seful statului a facut, totusi, o abatere de la regula. Intrebat de Maruta, daca isi doreste sa ii transmita un mesaj de dragoste prin intermediul camerei de luat vederi, Basescu a reactionat pozitiv: “O fac fara nicio problema, nu am nicio retinere: Te iubesc, draga mea!”

Citeste si: Basescu a iesit la plimbare cu nepotica sa, Sofia Anais. GALERIE FOTO

Convietuirea cu femeile din familia Basescu nu este o probleme pentru presedinte. “”Ma simt foarte bine printre atatea femei, mai ales ca dupa ce s-au marit si fetele, au fost tot timpul trei femei in jurul meu. E adevarat ca trebuie sa fii mereu atent in casa, ca-s femei, dar si ele raspund inzecit la atentia ta”, a declarat Traian Basescu.

Presedintele Romaniei a vorbit si despre nepotica sa pe care o leagana de cate ori are ocazia. Intrebat daca si-ar dori un nepotel, Traian Basescu a spus: “E bine venit daca vine, daca nu, sunt multumit si daca mai vine o fetita”, a spus Basescu.