TRAIAN BASESCU, un nou ATAC la adresa lui TIBERIU NITU: Nu mi-a spus la numire ca a TRAS in oameni la Revolutie

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a explicat marti, pe pagina sa de Facebook, ca a aflat abia la terminarea mandatului ca procurorul general TIBERIU NITU a TRAS in oameni la Revolutie, din cladirea televiziunii pe care o apara.

TRAIAN BASESCU a scris ca stia, atunci cand l-a numit pe TIBERIU NITU procuror, ca are certificat de revolutionar, motiv pentru care a crezut ca va solutiona mai rapid dosarul Revolutiei.

“La numirea in functia de Procuror General stiam ca domnul Nitu are certificat de revolutionar si ca a primit 8000 mp de pamint drept recompensa. Si acesta a fost un motiv pentru care am fost increzator ca va finaliza dosarul revolutiei. Mi-l imaginam sub gloantele armatei”, a scris TRAIAN BASESCU.

Citeste si: BASESCU a lansat un ATAC DUR la adresa ultimilor trei PROCURORI GENERALI ai ROMANIEI

“In ultimele saptamini de mandat am aflat ca militar in termen fiind (nu-i fac o vina din asta), a tras de la cladirea televiziunii pe care o apara in directia blocurilor din Dorobanti. Nu stiu daca a impuscat pe cineva. Nici el nu stie probabil. Dar abia atunci am inteles ca moral, domnul Nitu nu poate finaliza dosarul revolutiei. Oare de ce nu mi-a spus de la numire ca a fost printre cei care trageau catre populatia razvratita ?”, a mai scris TRAIAN BASESCU pe reteaua de socializare.

Citeste si: Matrozul Basescu s-a apucat de dusmani! Primii pe lista: Gornista Firea si revolutionarul Nitu

Fostul presedinte a spus, luni, ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj al Gabrielei Firea, aceeasi calitate pe care o are si procurorul general TIBERIU NITU, doar ca el este suspect ca a impuscat niste oameni.