TRAIAN BASESCU va efectua o vizita in POLONIA

Presedintele Miscarii Populare, TRAIAN BASESCU, a anuntat duminica pe pagina sa de Facebook ca luni urmeaza sa efectueze o vizita in capitala Poloniei, Varsovia.  Scopul acestei calatorii este dezbaterea privind tema politicii externe a fostului presedinte polonez Lech Kaczynski.

„La invitatia Presedintelui Republicii Polone, Domnul Andrej Duda, in data de 21.12.2015 voi participa la Varsovia, la o dezbatere avind ca tema politica externa a fostului presedinte polonez Lech Kaczynski. Dezbaterea va prilejui si o analiza la zi a situatiei de securitate din regiune. La dezbatere vor participa si fostii presedinti din Estonia, Cehia, Lituania si Georgia„, a scris TRAIAN BASESCU pe reteaua de socializare.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU IL INDEAMNA PE DACIAN CIOLOS: EVACUAREA!

TRAIAN BASESCU a raspuns in stilul sau dupa ce unul dintre cititorii sai l-a intrebat retoric „Cine va va plati drumul? Tot noi prostii platitori de taxe!”

„Nu va alarmati si nu va ingrijorati, toate cheltuielile (transport, cazare, masa plus masina la dispozitie la Varsovia pentru mine si pentru cele doua persoane care ma insotesc) sunt asigurate de partea poloneza. Sau si asa este tot pe banii dumneavoastra?„, l-a asigurat fostul sef al statului pe cetateanul nemultumit.

Sursa foto: realitatea