TRAIAN BASESCU va participa la lucrarile CONSILIULUI EUROPEAN

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European, la reuniunea Grupului de la Visegrad+Romania+Bulgaria si la lucrarile Consiliului European, potrivit site-ului Administratiei Prezidentiale.

Seful statului va sustine joi, la Aeroportul International “Henri Coanda” din Otopeni, o declaratie de presa, apoi va pleca spre Bruxelles, unde va participa, de la ora 14.00 (ora Romaniei), Bruxelles la Summit-ul Partidului Popular European.

CITESTE SI: ELENA UDREA a anuntat data la care TRAIAN BASESCU se va inscrie in PMP 

De la ora ora 17.00 (ora Romaniei), Traian Basescu participa la reuniunea Grupului de la Visegrad+Romania+Bulgaria in perspectiva pregatirii Consiliului European, apoi la reuniunea Consiliului European cu presedintele Parlamentului European.

Dupa fotografia de familie, seful statului va participa la prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar seara va lua parte la dineul de lucru separat al sefilor de stat si de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

CITESTE SI: PONTA, eliminat de BASESCU din cursa catre Cotroceni? 

Vineri dimineata, presedintele are programata participarea la a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar la final, in jurul orei 13.15 (ora Romaniei) va sustine o declaratie de presa.

Sursa foto: presidency.ro