Traian Basescu va petrece Revelionul la vila de protocol de la Predeal

Traian Basescu de Craciun

Presedintele Traian Basescu va petrece noaptea dintre ani in vila de protocol de la Predeal in care a sarbatorit, alaturi de familie, si Craciunul, informeaza postul Romania Tv.

Traian Basescu va lua masa de Revelion impreuna cu familia la unul dintre restaurantele de pe Valea Prahovei, iar la trecerea dintre ani va fi prezent in Piata Sfatului din Brasov unde se va adresa pentru ultima oara celor prezenti in strada in calitate de presedinte, informeaza Romania TV.

Presedintele Romaniei  obisnuia sa mearga de Revelion la vila de protocol din Covasna, dar premierul Ponta a decis prin hotarare de guvern ca vila Covasna, Palatul Olanesti si complexul hotelier Brad trebuie sa fie transferate de la RA-APPS pentru a nu fi vandute, el asigurandu-l pe presedinte ca va mai putea sta in Vila Covasna, daca “anunta” Ministerul Apararii.

Astfel, Traian Basescu a hotarat sa incheie anul 2013 la Predeal, alaturi de familie, el fiind asteptat sa ajunga luni la pranz. Pe Valea Prahovei este soare si nu exista zapada, prin urmare snowmobilul cu care seful statului obisnuia sa se plimbe iarna va ramane in garaj.

Revelionul 2014 are o semnificatie deosebita pentru Traian Basescu. Este ultimul pe care il petrece in calitate de sef al statului si primul pe care il sarbatoreste in “nobila calitate de bunic” pe care o are de cand s-a nascut nepotica sa, Sofia.

Sursa foto: presidency.ro