TRAIAN BASESCU: Voi vizita REPUBLICA MOLDOVA inaintea terminarii mandatului si voi cere CETATENIE

Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat, sambata, la Scoala de vara a PMP, ca va efectua o vizita in REPUBLICA MOLDOVA inainte de a incheia mandatul de sef al statului si va solicita, totodata, sa i se acorde CETATENIA acestei tari.

“In ceea ce priveste vizita in REPUBLICA MOLDOVA, va marturisesc ca nu este planificata, o pot planifica cu presedintele Timofti si o voi face. Este in intentia mea ca, inainte de incheierea mandatului, sa fac o vizita in REPUBLICA MOLDOVA, o vizita de ramas bun si, dupa cum va aduceti aminte, am spus ca la terminarea mandatului voi cere si CETATENIA REPUBLICII MOLDOVA”, a afirmat Basescu.

Citeste si: Traian Basescu, mesaj de Ziua Independentei Republicii Moldova: Va asigur ca Romania va fi intotdeauna alaturi

Presedintele a mentionat ca spera sa poata beneficia de CETATENIA REPUBLICII MOLDOVA dupa ce sute de mii de moldoveni au primit CETATENIA romana.

Citeste si:

“Cum noi am acordat sute de mii de CETATENII cetatenilor REPUBLICII MOLDOVA, sper sa pot beneficia si eu de intoarcerea acestei optiuni pe care am avut-o in timpul mandatului meu, sa primesc si CETATENIE a REPUBLICII MOLDOVA”, a afirmat TRAIAN BASESCU, citat de Agerpres.