TRAIAN BASESCU: Vreau sa construiesc un partid nou, nu e o ambitie. Partidele existente si-au atins limitele

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat duminica la postul B1TV, ca vrea sa faca din Miscarea Populara un partid nou, care sa nu fi trecut prin perioada de trazitie. 

”Este o dorinta, nu am un obiectiv pentru mine. Dupa ce ai fost presedinte nu mai poti avea obiective pentru tine. Vreau sa construiesc un partid care nu a trecut prin avatarurile trazitiei. Cred ca partidele existente si-au atins limitele prin atingerea obiectivelor majore si au dupa ele toata zgura tranzitiei. De aceea vreau sa construiesc un partid nou. E o dorinta, nu neaparat o ambitie”, a spus BASESCU. 

CITESTE SI: BASESCU lanseaza un nou ATAC la adresa lui CIOLOS: Sta cu plagiatorul TOBA la dreapta!

Liderul MP s-a referit si la retragerea unui candidat de la Primaria Oradea, penntru ca acesta a avut o condamnare in urma unui accident rutier. 

”Un om care avusese o condamnare pentru ucidere din culpa, un accident auto. Din pacate, la nivelul conduicerii partidului nu am stiut. Accidentul s-a produs in 2003. Dar oricata bunavointa ai avea, oricat ai judeca faptul ca un accident i se poate intampla oricuri, nu poti sa mergi cu astfel de candidati pentru functia de primar. A fost retrasa candidatura acestui domn. Este un om de exceptie din punctul de vedere al reusitei lui in viata, dar a avut acest ghinion”, a mai spus TRAIAN BASESCU. 

Sursa foto: realitatea