TRAIAN BERBECEANU a fost REPUS in DREPTURI! DECIZIA este una DEFINITIVA

Comisarul TRAIAN BERBECEANU, fostul sef al BCCO Alba, a fost REPUS in DREPTURI dupa ce magistratii de la Curtea de Apel Alba Iulia au respins contestatia depusa de procurorii DIICOT, informeaza postul Realitatea Tv.

TRAIAN BERBECEANU avea INTERDICTIA de a parasi tara, dar si de a purta arma. Decizia judecatorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia este una DEFINITIVA.

Citeste si: DREPTATE pentru politistul BERBECEANU: Cel care l-a acuzat, a devenit inculpat

“Este o decizie pe care o asteptam, nu am avut emotii nici macar in momentul in care procurorii DIICOT au depus acea contestatie legata de pastrarea interzicerii anumitor drepturi. Pentru mine si pentru familia mea este un act de justitie normal”, a declarat TRAIAN BERBECEANU intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.   

Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Alba Iulia, comisarul-sef TRAIAN BERBECEANU, a fost acuzat ca ar fi favorizat o grupare infractionala suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere de peste 3,5 milioane de lei, a fost retinut, in data de 24 octombrie 2013.

Citeste si: Ioan Muresan, seful DIICOT Alba, este urmarit penal. El a fabricat probele in dosarul lui Traian Berbeceanu 

Ulterior, TRAIAN BERBECEANU a fost ELIBERAT si a facut o plangere in urma careia a fost RETINUT IOAN MURESAN, seful DIICOT ALBA, sub acuzatia de a fi fabricat probele din dosarul in care este inculpate TRAIAN BERBECEANU.

Sursa foto: realitatea.net