TRAIAN BERBECEANU, fostul sef BCCO Alba, acuzat de MITA si FALS

TRAIAN BERBECEANU, fostul sef al BCCO Alba, s-a prezentat vineri la sediul DIICOT din Capitala si, potrivit Realitatea Tv, procurorii ii vor aduce la cunostiinta alte ACUZATII formulate pe numele sau. Conform primelor informatii, BERBECEANU ar urma sa fie acuzat de FALS si MITA.

Procurorii DIICOT au extins cercetarile in dosarul fostului sef al BCCO Alba TRAIAN BERBECEANU, informandu-l pe acesta despre aceste aspecte vineri, informeaza sursa citata. 

Citeste si: TRAIAN BERBECEANU a fost REPUS in DREPTURI! DECIZIA este una DEFINITIVA

Procurorii ar avea informatii cum ca Berbeceanu ar avea legaturi cu lumea interlopa, fiind acuzat de sprijinirea unora dintre acesteia, pana la SPALARE de BANI, FALS si luare de MITA. 

TRAIAN BERBECEANU mai are un proces pe rol, fiind deja arestat si eliberat in cele din urma in acest dosar. La iesirea de la Sediul DIICOT, fostul sef al BCCO Alba nu a comentat noile acuzatii.

Citeste si: PROCURORUL LUI BERBECEANU A FOST PUS SUB CONTROL JUDICIAR

“Este vorba de doua dosare. In rest nu vreau sa comentez nimic pe marginea acestui caz. Va doresc o zi buna in continuare”, s-a rezumat sa declare TRAIAN BERBECEANU jurnalistilor prezenti.

Sursa foto: alba24.ro