Traian Berbeceanu, la iesirea din inchisoare: Am incredere in justitie, se va dovedi nevinovatia mea!

Comisarul Traian Berbeceanu a fost eliberat din arest, marti dupa-amiaza, dupa ce a fost acuzat de DIICOT de sprijinirea unui grup infractional, de favorizarea infractorului, omisiunea sesizarii organelor judiciare, marturie mincinoasa si fals in declaratii. 

Berbeceanu a fost eliberat dupa ce magistratii de la Curtea Suprema au acceptat recursul formulat de avocatii fostului sef al BCCO Alba. In aceste conditii, Berbeceanu va fi cercetat in stare de libertate.

La iesirea din inchisoare, Berbeceanu a declarat ca are incredere in justitie si s-a aratat convins ca isi va dovedi nevinovatia.

“Am multe interdictii pe care trebuie sa le respect, dar am incredere in justitie si in ministrul nostru. Sunt nevinovat, sunt anchete in derulare si nu vreau sa spun altceva. Multumesc presei pentru modul in care m-a sustinut. Sunt convins ca se va dovedi nevinovatia mea.  O experienta trista, cumplita, dar sper ca acest sacrificiu nu o sa fie degeaba. O sa vedeti cum o sa-mi construiesc apararea, in mod categoric o sa-mi sustin nevinovatia, indiferent de ce se va intampla.

O sa ma duc acasa sa-mi vad copilul si parintii si sotia, ulterior o sa-mi desfasor activitatea in limitele impuse. Copilul meu stie ca-mi desfasor activitatea sub acoperire intr-un penitenciar. Am fost toata viata politist, sunt convins ca voi fi toata viata, o sa lupt sa-mi dovedesc nevinovatia. Fizic ma simt ok. Am incredere in justitie! Un mesaj pentru colegii mei, niciodata sa nu lase capul jos!”, a declarat Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba.