TRAIAN BERBECEANU solicita DAUNE MORALE si MATERIALE de la cei care au vrut sa-l infunde

TRAIAN BERBECEANU, fostul sef al BCCO Alba,  s-a constituit parte civila in dosarul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) in care acuzatorii sai sunt judecati pentru ABUZ in SERVICIU. Cere 200.000 de euro DAUNE MORALE si alte 100.000 de lei DAUNE MATERIALE, infomeaza alba24.ro.

”Persoana vatamata TRAIAN BERBECEANU a precizat ca se constituie parte civila cu suma de 100.000 lei, reprezentand DAUNE MATERIALE generate de diferenta de salariu de la punerea sa la dispozitie, salariul neprimit pana la reincadrarea la Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara, cheltuielile aferente deplasarilor sale si ale aparatorilor la Bucuresti, cheltuielile aferente deplasarilor familei pe perioada cat a fost ARESTAT NELEGAL, precum si cu suma de 200.000 de euro reprezentand DAUNE MORALE generate de suferintele fizice si psihice prin care a trecut si trece in continuare persoana vatamata si membrii familiei sale, precum si cele generate de afectarea reputatiei si onoarei de ofiter”, se arata in rechizitoriul DNA. 

CITESTE SI: DOSAR TRAIAN BERBECEANU: STENOGRAME noi in care apare numele procurorului sef de la DIICOT 

Dosarul in care sunt inculpati fostul sef al DIICOT Alba Iulia, IOAN MURESAN (procuror suspendat din functie, NICOLAIE CEAN (procuror pensionat, fost reprezentant DIICOT Alba Iulia) si politistul ALIN MUNTEAN (fost reprezentant BCCO) se afla pe rol la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Acuzatiile sunt de ABUZ in SERVICIU, represiune nedreapta si FALS INTELECTUAL. Cei trei inculpati sunt judecati sub control judiciar. In prezent, dosarul este in procedura de camera preliminara, in cadrul careia, acesta va fi analizat de un judecator.

CITESTE SI: Dosarul lui TRAIAN BERBECEANU, fabricat de Ioan Muresan si complicii sai, potrivit DNA 

Sursa foto: alba24.ro