Traian Berbeceanu vrea sa fie judecat in stare de libertate

Comisarul Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba, sustine ca este nevinovat si ca isi doreste sa fie judecat in stare de libertate. Berbeceanu a facut recurs fata de masura arestarii preventive sub acuzatia de sprijinire a unui grup infractional, favorizarea infractorului, marturie mincinoasa si fals in declaratii.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) va judeca, miercuri, recursul facut de avocatii fostul sef de la Crima Organizata Alba, Traian Berbeceanu, fata de masura arestarii preventive dispuse de instanta Curtii de Apel Alba Iulia.

Traian Berbeceanu a fost arestat preventiv, joi , el fiind acuzat de infractiunile de sprijinire a unui grup infractional nestructurat, favorizarea infractorului, omisiunea sesizarii organelor judiciare, marturie mincinoasa si fals in declaratii.

Impreuna cu Traian Berbeceanu au fost arestati si sotii Biriescu Titus Gabriel si Ramona Anisoara, oameni de afaceri din judetul Hunedoara, care, potrivit anchetatorilor, ar fi fost liderii unei grupari infractionale.

Sursa foto: gandul.info