Traian Tamaga, secretar executiv al PDL Arges, aproape sa-si incendieze iubita

traian-tamaga

Secretarul executiv al PDL Arges, Traian Tamaga, a fost implicat recent intr-un scandal care ar fi putut sfarsi tragic. Suparat ca iubita lui, cu care ar trebui sa se casatoreasca, si-a gasit amant, Tamaga ar fi batut-o pe tanara si apoi ar fi amenintat-o ca-i da foc, potrivit ph-online.ro.

Numele lui Tamaga este unul destul de controversat in mediul de business din Arges, daca ar fi sa ne luam dupa presa locala. Fiul fostului prefect de Arges, Constantin Tamaga, Traian are o relatie de aproape doi ani cu fiica unui influent om de afaceri in judet.

In luna august ar urma sa se casatoreasca pe Coasta de Azur, la Cannes, insa acum totul sta sub semnul intrebarii, dupa un incident care s-a petrecut vinerea trecuta.

Chiar de ziua iubitei sale, Traian Tamaga i-a facut o vizita inopinanta. Domnisoara C, asa cum o numesc jurnalistii din presa locala, s-a trezit cu logodnicul la usa, insa nu cu un buchet de flori, ci cu chef de scandal.

Martorii, citati de ph-online.ro, sustin ca Tamaga a batut-o mar pe iubita lui, apoi a stropit-o cu benzina si a ameninta-o ca ii da foc. Au intervenit vecinii si apoi politia. Tamaga ar fi aflat ca iubita lui ar avea o relatie cu un tanar din lumea buna a Capitalei, cu care ar fi fost deja intr-o vacanta exotica.