Tramvaiele de la LINIA 1 vor circula pe un TRASEU MODIFICAT

Tramvaiele de pe LINIA 1 vor circula marti pe un TRASEU MODIFICAT, in vederea finalizarii lucrarilor de reabilitare la reteaua de canalizare de pe Calea Serban Vod si bd. Gh. Sincai, a anuntat luni RATB.

Astfel, LINIA 1 de tramvaie (ramura Calea Serban Vod – Calea Vitan) va functiona de la terminalul “Sura Mare”, pe sos. Giurgiului (respectiv sos. Oltenitei pe sensul opus), sos. Viilor, str. Dr. Istrate, bd. Marsesti, Pasajul Marsesti, bd. Octavian Goga, apoi traseul actual.

Citeste si: LINIA 1 de tramvaie va circula marti pe un TRASEU MODIFICAT

Pentru preluarea calatorilor de pe tronsonul Calea Serban Voda, bd. Gh. Sincai si str. Nerva Traian, RATB va infiinta marti linia naveta de autobuze 623, care va functiona intre terminalele “Piata Eroii Revolutiei’’ (cap linie 173) si “Lucian Blaga”, pe traseul Calea Serban Voda, bd. Gh. Sincai, str. Nerva Traian, str. Traian, bd. Unirii, str. Lucian Blaga, cu intoarcere pe bd. Octavian Goga, str. Nerva Traian, bd. Gh. Sincai, Calea Serban Voda, sos. Viilor.

Abonamentele eliberate pe LINIA 1 vor fi valabile atat pe traseul actual, cat si pe tronsonul parsit, precum si pe linia naveta 623.

Citeste si: LINIILE DE TRAMVAIE 40 si 56 vor circula de miercuri pe TRASEE MODIFICATE

Incepand cu data de 30 iulie, tramvaiele LINIEI 1 vor reveni pe traseul de baza pe Calea Serban Voda si bd. Gheorghe Sincai.

De la aceeasi data, statia de tramvaie “Cutitul de Argint”, amplasata pe Calea Serban Voda, sensul spre terminalul “Sura Mare”, va fi redata in exploatare.

Sursa foto: portal.metrouusorcom