TRANSFER BOMBA: din FOTBAL in POLITICA romaneasca

Un cunoscut fotbalist roman a ales sa faca PASUL IN POLITICA. Cunoscut pentru evolutia sa la echipe precum Universitatea Craiova, Petrolul Ploiesti sau Rapid, portarul MIRCEA BORNESCU a intrat in politica.

El a imbracat “tricoul” echipei PARTIDUL ROMANIA UNITA si se va ocupa de promovarea programelor de sport in cadrul partidului nationalist.

Anuntul a fost facut astazi de liderul PRU, deputatul BOGDAN DIACONU, pe pagina sa de facebook, cu urmatorul mesaj: ”Bine ai venit, Mircea Bornescu! Incepand de ieri, 22 septembrie, un nationalist autentic a ales sa intre in arena! Dupa ce a aparat portile unor echipe iubite de catre romani (Universitatea Craiova, Rapid, Petrolul), Mircea Bornescu imbraca tricoul PRU si al poporului roman in lupta cu cei ce doresc stergerea identitatii nationale, cu cei ce au tradat natiunea romana si au furat Romania timp de 25 de ani! Sunt convins ca implicarea si activitatea lui Mircea Bornescu va contribui in mod determinant la atingerea obiectivelor Partidului Romania Unita!”

Sursa foto: digisport