TRANSFER SOC in LIGA I: HARLEM GNOHERE tradeaza DINAMO in FAVOAREA STELEI! REACTIA “BIZONULUI” si a lui GIGI BECALI

TRADAREA ANULUI in LIGA I s-a produs in noaptea de duminica spre luni, anunta mass media de profil autohtona. HARLEM GNOHERE (28 de ani) si-ar fi reziliat contractul cu DINAMO BUCURESTI si ar urma sa semneze cu marea rivala STEAUA BUCURESTI, informeaza postul Dolce Sport. HARLEM GNOHERE, supranumit “Bizonul”, este unul dintre cei mai buni jucatori dinamovisti, marcand 4 goluri in cele 8 meciuri jucate de ros-albi in acest sezon.

UPDATE 3: Ceva mai tarziu, “BIZONUL” a revenit cu o serie precizari dar continua sa lase de inteles ca ar putea accepta chiar si oferta STELEI:  “In aceasta dimineata am aflat ca mi-as fi reziliat contractul cu DINAMO, ceea ce este complet fals. Personal, nu am discutat cu nimeni de la STEAUA. Am refuzat sa semnez prelungirea contractului cu DINAMO pentru ca nu mi-a convenit. Informatiile potrivit carora am refuzat 20.000 de euro pe luna sunt false.

In iarna voi putea semna cu cine doresc. Deocamdata sunt jucatorul lui DINAMO, apoi, daca voi avea oferte bune, voi vedea ce voi face. Daca presedintele nu imi va oferi ceea ce doresc, voi fi obligat, din pacate, sa parasesc clubul”, a mai spus HARLEM GHOHERE conform postului de televiziune Digi Sport.

UPDATE 2: In ciuda faptului ca oficialii clubului au negat informatia, “BIZONUL” nu infirma posibilul transfer la STEAUA BUCURESTI. “Nu vreau sa discut nimic despre ceea ce a aparut. Nu pot sa vorbesc prea mult acum, imi pare rau”, a declarat HARLEM GNOHERE, luni la pranz, la postul de televiziune Dolce Sport. “HARLEM GNOHERE e bun si il vrem, dar nu-l luam acum, ci la iarna, cand intra in ultimele 6 luni de contract”a spus GIGI BECALI pentru Sportro.

UPDATE 1: HARLEM GNOHERE va ramane la DINAMO, dupa ce a fost aproape de un transfer la STEAUA! Stelistii au incercat sa-l inscrie pe lista UEFA, insa nu au reusit pana aseara, la ora 00:00, iar mutarea a picat.

Clubul DINAMO BUCURESTI a anuntat, luni, ca HARLEM GNOHERE nu va pleca de la formatia alb-rosie si ca va juca la echipa lui Andone pana la finalul contractului. “HARLEM GNOHERE are contract cu Dinamo pana la 30 iunie 2017 si nu s-a pus in niciun moment problema sa i se rezilieze contractul sau sa plece la vreo echipa din Romania”, a spus Dorin Irimia, purtatorul de cuvant al clubului.

STIRE INITIALA

Mutarea ar veni in contextul in care lucrurile nu stau tocmai bine pentru HARLEM GNOHERE, la echipa de club. Pe de alta parte, pana la aceasta ora, sursele gsp.ro au confirmat doar in parte informatia.  HARLEM GNOHERE e inca la DINAMO BUCURESTI, dar n-ar mai vrea sa continue in Stefan cel Mare si maine va avea discutia decisiva cu sefii clubului.

De asemenea, se confirma si interesul din partea lui Gigi Becali pentru HARLEM GNOHERE. Dinamo ii fixase un pret de 600.000 de euro atacantului HARLEM GNOHERE, pentru echipele din strainatate.

Ioan Andone s-a declarat public dezamagit acum cateva zile de evolutia lui HARLEM GNOHERE in amicalul lui Dinamo cu Dunav Ruse (scor 3-2) si i-a transmis sa-si revizuiasca atitudinea.

Sursa foto: prosport