Transfer șoc la FCSB! Gigi Becali a transferat un fost portar de la Dinamo! Declarații

Transfer șoc la FCSB! Roș-albaștrii sunt pe punctul de a realiza, luni, o mutare de-a dreptul surprinzătoare în ultima zi a perioadei de transferuri din Liga 1.

Update 3: “Nu am crezut că e o glumă când am fost sunat de domnul Becali. Am venit acolo unde sunt dorit. Nu îmi e teamă că voi fi primit rău de suporteri pentru că am jucat la Dinamo. Asta este viaţa de jucător, mergi acolo unde e nevoie de tine. Steaua e o echipă mare, îmi doresc să iau campionatul şi să îmi ajut echipa cât mai mult. Sper ca prin evoluţiile mele să demonstrez că merit încrederea oficialilor Stelei”, a spus Bălgrădean după ce a semnat pentru un sezon și jumătate cu FCSB.

Update 2: După ce a bătut palma cu Concordia Chiajna pentru transferul portarului Cristi Bălgrădean, vicecampioana României l-a cedat pe tânărul goalkeeperul Toma Niga. Portarul în vârstă de 20 de ani a fost împrumutat până la finalul sezonului la Hermannstadt, în Liga a 2-a, anunță Gazeta Sporturilor. În tur, Niga a evoluat tot sub formă de împrumut la Clinceni, de unde a fost rechemat în această iarnă pentru a acoperi locul lăsat liber de Florin Niță.

Update 1: “Am dat 50.000 de euro pe el celor de la Chiajna. Vine din Italia. L-am luat repede pentru ca ne-am dat seama ca nu poate copilul asta, Vlad. Nu sunt suparat. Eu am incercat ceva greu cu Vlad. Ma asteptam sa mai greseasca, dar ziceam ca se intareste in poarta. La primul gol cu Dinamo nu a fost problema, se mai intampla, dar la al doilea mi-am dat seama ca nu poate. O sa mai joace si el, o sa mai intre din cand in cand, o sa-i mai dam incredere”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Cristi Balgradean se afla in litigiu cu cei de la Chiajna, pe care i-a reclamat la LPF. Este de asteptat ca goalkeeperul in varsta de 29 de ani sa isi retraga memoriul inaintea transferului la FCSB.

Știre inițială

Gigi Becali a bătut palma cu un fost portar al lui Dinamo, care ar urmă să vină pentru a-i lua locul criticatului Andrei Vlad. Cristi Bălgrădean (29 de ani), de la Concordia Chiajna, e goalkeeperul cu care finanțatorul lui FCSB s-ar fi înțeles. “Da, astăzi iau portar. Iau portar! Da, îl iau pe Bălgrădean”, a spus Becali, informează Gazeta Sporturilor.

Contactat de sursa citată, Bălgrădean a declarat: “Va rog mult, nu pot să vorbesc acum! Chiar nu pot”. Decizia e cu atât mai surprinzătoare cu cât Bălgrădean n-a mai evoluat în ultimele două luni, după ce a fost exclus de la prima echipa a Concordiei Chiajna pe motive disciplinare. În cariera sa, Cristi Bălgrădean a mai jucat pentru Mînerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova. Din 2016 îmbracă tricoul celor de la Concordia Chijna.

Vom reveni cu amănunte.

Sursa foto: sport