TRANSFER STEAUA: Presa poloneza anunta o mutare la echipa din Ghencea

Presa din Polonia anunta ca fundasul PIOTR CELEBAN, in varsta de 28 de ani, va parasi echipa FC Vaslui si ca are o oferta de la o echipa de top din campionatul Romaniei.

Potrivit sursei citate, STEAUA BUCURESTI este favorita sa-l transfere pe PIOTR CELEBAN, care se afla pe punctul de a-si rezilia contractul cu FC Vaslui. Tehnicianul stelist Laurentiu Reghecampf a lasat sa se inteleaga joi seara ca l-ar vrea pe aparatorul polonez: “Nu pot sa vorbesc in prezent, dar peste cinci zile situatia se poate schima (PIOTR CELEBAN afla in cinci zile daca ramane liber de contract – n.red.) “.

“Avem o relatie foarte buna, corecta, cu FC Vaslui. Am adus de la ei de fiecare data jucatori pentru care am platit. Clubul are probleme foartea mari, asta asa e. Suntem corecti cu FC Vaslui. Relatia corecta presupune ca noi sa platim bani in schimbul fotbalistilor. Daca vrem pe cineva, ne intelegem.

Citeste si: STEAUA – FC VASLUI: S-a modificat SCHIMBAREA! Moldovenii joaca in Ghencea cu prima echipa 

S-a intamplat in cazurile lui Varela, Stanciu si Sanmartean, chiar daca la ultimul a fost complicat. Niciodata Celeban nu va ajunge la Steaua daca nu va fi o intelegere intre parti, daca va fi sa existe un interes pentru el!”, a spus Reghecampf la Sport.ro.

PIOTR CELEBAN este titular in linia defensiva de la FC Vaslui, polonezul marcand 6 goluri in acest sezon. Internationalul polonez nu a mai fost platit de mai bine de 6 luni si isi poate rezilia contractul.
PIOTR  CELEBAN a mai fost contactat de Legia Varsovia si Betis Sevilla.

Sursa foto: gsp.ro