Transferul lui Vlad Chiriches la Tottenham Hotspur a picat! UPDATE

UPDATE: 18.45: Dumitru Dragomir a declarat ca el l-ar fi vandut pe Vlad Chiriches, insa este convins ca acesta va pleca pe o suma identica, la o alta echipa, ceva mai tarziu. “De data asta l-as fi vandut. Chiriches este unul dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii. Daca isi imbunatateste jocul de cap va fi un fotbalist de talie mondiala. Steaua il va da tot cu aceeasi suma, dar cu alta ocazie”, a declarat presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal pentru postul sportro.

Transferul fundasului stelist Vlad Chiriches la echipa londoneza Tottenham Hotspur a picat! Gigi Becali, finantatorul echipei din Ghencea, s-a suparat in momentul in care a auzit ca englezii au solicitat ca parafarea tranzactiei sa fie facuta astazi, informeaza prosport.ro.

Conform sursei citate, Gigi Becali s-a enervat atunci cand a auzit ca englezii vor sa-l transfere imediat pe Chiriches, dorinta latifundiarului fiind ca jucatorul defensiv sa puna umarul la calificarea in grupele Ligii Campionilor si apoi sa plece in strainatate.

“Cine sunt astia ma? Cine este Tottenham ma? Eu sunt Gigi Becali! Ia gata nu se mai face niciun transfer! Daca nu ne asteapta sa ne calificam in grupe sa fie sanatosi” ar fi tunat latifundiarul din Pipera la adresa angajatilor sai, conform site-ului amintit.

Tottenham Hotspur a facut cea mai buna oferta pentru fundasul Vlad Chiriches, 8 milioane de euro, adica exact suma ceruta de Steaua, si in plus londonezii erau dispusi sa plateasca toti banii intr-o singura transa, o alta conditie importanta pusa de gruparea din Ghencea.

In aceste conditii, Vlad Chiriches ar putea pleca de la Steaua tocmai in pauza de iarna, in functie de ofertele pe care fundasul le va avea la momentul respectiv. 

Sursa foto: ziuanews.ro