Transformarea fostului cinematograf FAVORIT intr-un centru cultural multifunctional, exemplu la European CSR Lessons

Joi a inceput a III-a editie a European CSR Lessons, un eveniment de doua zile, organizat de ResponsabilitateSociala.ro. Intalnirile sunt menite sa familiarizeze publicul din Romania cu conceptul de responsabilitate sociala corporatista, sprijinind acest demers prin exemple de succes aduse din spatiul european.

In cadrul primei zile de conferinte, proiectul de reabilitare a Cinematografului Favorit, a fost oferit ca exemplu de responsabilitate sociala din partea unei administratii locale.

La initiativa primarului Sectorului 6, Rares Manescu, Cinematograful Favorit va fi transformat intr-un reper atat cultural cat si arhitectural al cartierului Drumul Taberei, zona urbana cu o populatie cat a doua orase mari din Romania.

Scopul proiectului este acela de reafirmare a Cinematografului Favorit ca un landmark cultural si arhitectural al cartierului, dar si pentru întregul oras.

Detalii suplimentare despre reabilitarea Cinematografului Favorit se gasesc pe site-ul dedicat proiectului, cinemafavorit.ro.