TRASEELE mai multor mijloacele de transport din Capitala, MODIFICATE duminica de RATB

TRASEELE mai multor mijloacelor de transport in comun din Bucuresti vor fi MODIFICATE duminica, din cauza restrictiilor de circulatie care vor fi introduse incepand cu ora 9.30 pentru desfasurarea Crosului Universitatii din Bucuresti, a anuntat RATB.

Astfel, liniile 61, 69, 90 si 91 vor functiona pe traseele de baza pana la Piata Mihail Kogalniceanu, apoi pe un traseu modificat pe Calea Plevnei, str. Mircea Vulcanescu, str. Constantin Parcalabul, str. Garii de Nord, Piata Garii de Nord, str. Witing, Calea Plevnei, str. Constantin Noica, de unde vor circula pe traseele de baza.

Liniile 104 si 124 vor functiona pe un traseu scurtat intre terminalul „Cora Pantelimon”, respectiv „Romprim” si Pod Hasdeu.

Linia 122 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Piata 21 Decembrie 1989” si intersectia Bd. Mihail Mihail Kogalniceanu – Bd. B. P. Hasdeu, apoi pe un traseu modificat pe Bd. B. P. Hasdeu, str. Izvor, Calea 13 Septembrie, de unde reintra in traseul de baza.

Linia 123 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „CET Sud Vitan” si Pod Hasdeu, apoi pe un traseu modificat pe Bd. B. P. Hasdeu, str. Vasile Parvan, Calea Plevnei, de unde reintra in traseul de baza.

Linia 136 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Pod Izvor” si intersectia Sos. Pandurilor – Bd. Geniului, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Geniului, Bd. Timisoara, str. Lujerului, Bd. Iuliu Maniu, de unde reintra in traseul de baza.

Liniile 137, 138 si 268 vor functiona de la intersectia Bd. Mihail Mihail Kogalniceanu –  Bd. B. P. Hasdeu, pe un traseu modificat pe Bd. B. P. Hasdeu, str. Izvor, Calea 13 Septembrie, Sos. Pandurilor, apoi revin pe traseele de baza.

Linia 163 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Giulesti Sarbi” si intersectia Calea Plevnei – str. Stirbei Voda, apoi pe un traseu modificat pe str. Stirbei Voda, str. Berzei, cu intoarcere pe Calea Plevnei, Sos. Orhideelor, apoi revine pe traseul de baza.

Citeste si: RESTRICTII DE CIRCULATIE pe strazi centrale din Bucuresti

Linia 236 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Piata Operei” si intersectia Bd. Eroii Sanitari – Bd. Eroilor, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Eroilor, str. Dr. Bagdasar, Sos. Pandurilor, Bd. Geniului, Bd. Timisoara, str. Lujerului, Bd. Iuliu Maniu, de unde reintra in  traseul de baza.

Linia 336 va functiona de la intersectia Bd. Mihail Mihail Kogalniceanu –  Bd. B. P. Hasdeu, pe un traseu modificat pe Bd. B. P. Hasdeu, str. Izvor, Calea 13 Septembrie, Sos. Pandurilor, str. Geniului, Bd. Timisoara, str. Lujerului, Bd. Iuliu Maniu, apoi reintra pe traseul de baza.

Linia 601 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Piata Rosetti” si intersectia Bd. Mihail Kogalniceanu – Calea Plevnei, apoi pe un traseu modificat pe Calea Plevnei, str. Constantin Noica, Splaiul Independentei, de unde reintra in traseul de baza.

Linia 123 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Gara de Nord” si intersectia Calea Plevnei – str. Constantin Noica, apoi pe un traseu modificat pe Calea Plevnei, str. Vasile Parvan, Bd. B. P. Hasdeu, Pod Hasdeu, Splaiul Independentei, apoi reintra pe traseul de baza.

Citeste si: CROSUL UNIVERSITATII din Bucuresti, la editie aniversara

Linia 336 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Complex Comercial Apusului” si intersectia Splaiul Independentei – Bd. Eroii Sanitari – Podul Operei, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independentei, Pod Hasdeu, Bd. B. P. Hasdeu, Bd. Mihail Kogalniceanu, de unde reintra in traseul de baza.

Linia 601 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Semanatoarea” si intersectia Splaiul Independentei – Bd. Eroii Sanitari – Podul Operei, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independentei, Pod Hasdeu, Bd. B. P. Hasdeu, Bd. Mihail Kogalniceanu, de unde reintra in  traseul de baza.

Linia 668 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Valea Oltului” si intersectia Splaiul Independentei – Bd. Eroii Sanitari, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Eroii Sanitari, Bd. Eroilor, de unde reintra in traseul de baza.

Liniile de troleibuze 61, 69, 90, 91 vor circula la dispozitia Brigazii de Politie Rutiera.