Tratamente impotriva CAPUSELOR, in parcurile din Sectorul 2

Primaria Sectorului 2 a finalizat in acest zile actiunea de aplicare a insecticidelor impotriva CAPUSELOR in toate cele 31 de parcuri din administrare, pentru a proteja populatia impotriva acestor paraziti, au anuntat marti repretentantii institutiei.

Conform specificatiilor tehnice a solutiilor folosite, Primaria Sectorului 2 este pregatita ca peste doua saptamani sa reia tratamentul pentru distrugerea CAPUSELOR in toate parcurile, in principal in zona locurilor de joaca pentru copiii, precum si a tarcurilor pentru animalele de companie.

Citeste si: Peste o SUTA de persoane au fost INTEPATE de CAPUSE in vacanta de 1 mai

Pentru buna desfasurare a operatiunilor, tratamentul impotriva CAPUSELOR s-a facut de catre personal specializat prin imprastierea mecanizata a substantelor chimice care nu sunt daunatoare oamenilor si animalelor, potrivit surselor citate.

Tratamentul s-a aplicat numai dupa ora 23.00, atunci cand parcurile sunt inchise accesului publicului pentru a preveni astfel producerea unui eventual disconfort vizitatorilor.

Citeste si: Stropiri contra daunatorilor vegetali, in Sectorul 6

Prin aceasta actiune, Primaria Sectorului 2 doreste sa asigure conditii optime de petrecere a timpului liber pentru bucurestenii care vin sa se relaxeze in parcurile din aceasta unitate administrativa.

Sursa foto: stiri.acasa.ro