Trebuie sa le eviti cu orice pret! Cinci zodii de femei cu care nu ar trebui sa te casatoresti

Alegerea partenerului de viata este un adevarat joc de noroc! Ni se intampla sa ne aventuram in relatii, insa pe parcurs sa descoperim ca nu am dat peste persoana potrivita.

Iata cinci zodii de femei de care ar trebui sa fugi cat vezi cu ochii:

1. Femeia Berbec impunge la suparare! Aceasta este egoista si de cele mai multe ori actioneaza cu imaturitate, ghidata de egoul urias. Este o fire temperamentala, vanitoasa si impulsiva. Femeia Berbec este fascinata de propria persoana. Puterea, statul social si banii sunt foarte importante pentru ea. 

CITESTE SI: Pozitii sexuale fierbinti in functie de zodie

2. Femeia Taur mai mult bou! Femeia Taur este zeita desfranarii si a geloziei. Aceasta este judecatorul si juriul celor care au ranit-o. Femeia Taur este incapatanata, lipsita de orice ratiune si logica si va adopta mereu pozitia de victima. Totodata, poate deveni violenta si infioratoare la nervi, asteptandu-se la supunere totala din partea celorlati. Este incapabila sa-si recunoasca greseala. Este puternica, loiala si curajoasa.

3. Femeia Fecioara nimic nu este suficient pentru aceasta! Pisaloaga, critica, rautacioasa si carcotasa. Fecioara spune lucrurilor pe nume, este barfitoare, egocentrica si foarte usor de iritat. Este o fire tipicara si obsedata de ordine si de disciplina, desi de cele mai multe ori casa ei arata vraiste.

4. Femeia Scorpion taie si spanzura! Aceasta nu uita si nu iarta! Femeia Scorpion este suspicioasa, exploziva si obsedata de control pe toate planurile. Isi satisface orgoliul umilindu-i pe ceilalti. Traieste pentru scandal. E o femeie care i-ar citi Biblia Dracului si ala ar asculta-o.

CITESTE SI: ZODIA CARE ARE LUMEA LA PICIOARE

5. Femeia Capricorn materialista zodiacului! Pentru aceasta cariera este pe primul loc, fiind obsedata de pozitii inalte! Arivista, dominatoare, dogmatica – are aceeasi atitudine fata de sentimentalism ca Dracu’ de tamaie. Este suparacioasa si nu raspunde bine la glume.

 

Sursa:spynews