Trei antrenori romani si-au gasit de lucru

Nu mai putin de trei tehnicieni romani si-au gasit astazi de lucru, anunta gsp.ro. Ilie Stan, Ionut Chirila si Costel Enache au parafat astazi intelegeri cu trei formatii din peisajul autohton.

Trei antrenori romani si-au gasit de lucru in aceeasi zi. Ionut Chirila, Ilie Stan si Costel Enache au semnat, in cursul zilei de astazi, contracte de munca valabile pentru sezonul urmator cu trei formatii din primele doua esaloane.

Ionut Chirila a parafat un angajament cu Concordia Chiajna, tehnicianul bucurestean luandu-i locul lui Ilie Stan pe banca ilfovenilor. Costel Enache, antrenorul demis in urma cu aproape doua luni de la Ceahlaul Piatra Neamt a devenit, astazi, noul tehnician al echipei CSMS Iasi.

Ilie Stan a demisionat de la Concordia Chiajna, la scurt timp dupa ce a retrogradat cu gruparea ilfoveana in Liga a II-a, insa tehnicianul buzoian si-a gasit repede un loc de munca, el devenind, astazi, antrenorul echipei Sageata Navodari, una dintre cele patru noi promovate in Liga I la finele sezonului 2012-2013.

Sursa foto: ofsaid.ro