TREI CETATENI SIRIENI care au trecut fraudulos granita, prinsi de politistii de frontiera din SUCEAVA

TREI CETATENI SIRIENI cu varste intre 24 si 27 de ani, care AU TRECUT FRAUDULOS FRONTIERA DIN UCRAINA pentru a ajunge in Spatiul Schengen, au fost PRINSI DE POLITISTII DE FRONTIERA SUCEVENI, fiind predati ulterior Centrului Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Radauti, anunta Mediafax.

Potrivit Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava, politistii de frontiera de la SPF Radauti au observat, in noaptea de sambata spre duminica, cu ajutorul aparaturii din dotare, in apropierea localitatii sucevene Bainet, trei persoane care se deplasau dinspre frontiera de stat catre interiorul tarii.

CITESTE SI: BOTOSANI: TREI MIGRANTI AFGANI, PRINSI DUPA INTRAREA ILEGALA IN ROMANIA

Cele trei persoane, care nu vorbeau limba romana, au fost retinute de politistii de frontiera pentru cercetari.

In urma verificarilor, s-a stabilit ca este vorba de cetateni sirieni care au trecut fraudulos frontiera din Ucraina in Romania, cu scopul de a ajunge intr-o tara din Spatiul Schengen. Cei trei sirieni sunt cercetati pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat si, intrucat au solicitat azil, au fost predati Centrului Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Radauti.

Sursa foto: pressalert