Trei copii au ajuns la spital cu rani GRAVE, dupa ce au cazut de pe o autobasculanta

Trei COPII cu varste cuprinse intre sase si noua ani, din orasul vasluian Negresti, au ajuns la spital duminica seara, dupa ce au cazut de pe o autobasculanta aflata in mers si de ale carei obloane se prinsesera ca sa se plimbe, fara ca soferul sa observe.

Potrivit primelor cercetari ale politistilor vasluieni, ACCIDENTUL a avut loc pe strada Al. I. Cuza din Negresti, intr-un moment in care cei trei COPII, doua fetite si un baietel, au intrat in panica si si-au dat drumul la maini in timp ce autobasculanta prinsese viteza.

Citeste si: ACCIDENT ARAD: UN AUTOCAR SI UN AUTOTURISM S-AU CIOCNIT, TREI PERSOANE AU FOST RANITE

Cei trei COPII se prinsesera de obloanele din spate ale masinii in timp ce aceasta stationa, fara sa fie observati de catre sofer, un tanar de 33 de ani, din orasul Negresti. De altfel, baietelul si cele doua fetite nu au fost vazute de conductorul auto nici cand au cazut pe asfalt, cea care a sunat la numarul de urgenta 112 fiind o femeie aflata in zona unde a avut loc ACCIDENTUL.

“In urma impactului cu solul, minorii au suferit leziuni la cap si la fata, fiind preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Diagnosticele stabilite de catre medici au fost traumatisme cranio-faciale, pentru doi dintre COPII, si traumatism cranio-cerebral, pentru fetita de noua ani, care a si fost transferata la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” Iasi”, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Citeste si: ACCIDENT GRAV IN JUDETUL OLT. O PERSOANA A MURIT. UPDATE

Soferul autoutilitarei, care nici nu stia de ACCIDENT, a fost gasit ulterior in Negresti de catre politisti, care au intocmit dosar penal pe numele acestuia pentru vatamare corporala din culpa.

Sursa foto: realitatea.net