TREI dintre candidatele la PROMOVARE in LIGA I nu au luat licenta! Pot face apel pana vineri

TREI dintre cele sase candidate din LIGA a II-a care se lupta, cu sanse reale la promovarea pe prima scena a fotbalului romanesc, nu au primit LICENTA dupa o analiza facuta de membrii COMISIEI de LICENTIERE din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Gazeta Sporturilor anunta ca dupa Rapid Bucuresti, nici CS UNIVERSITATEA CRAIOVA si GLORIA BISTRITA nu au primit LICENTA pentru sezonul urmator. Pana vineri, cele trei formatii au timp sa isi puna la punct dosarele pentru LICENTIERE si sa faca apel la decizia luata de COMISIA prezidata de VIOREL DURU.

Citeste si: RAPID NU A LUAT LICENTA din cauza unei datorii de 1.700.000 de euro 

Sambata va fi luata o decizie definitiva, insa RAPID, CRAIOVA si GLORIA trag speranta ca vor primi LICENTA, la fel cum s-a intamplat in cazul divizionarelor A, SAGEATA NAVODARI si FC BRASOV, care au primit-o dup ace dosarele lor au fost analizate pentru a doua oara.

“Inseamna ca s-a schimbat schimbarea! Pentru ca noi primiseram semnale clare ca totul e OK. Ni s-a zis chiar ca avem un dosar beton”, au afirmat oficiali ai CS UNIVERSITATEA CRAIOVA pentru sursa citata.

Citeste si: FC VASLUI nu a primit LICENTA si ar putea fi RETROGRADATA 

 Sursa foto: liga2.ro