Trei dintre detinutii evadati la Cluj au fost prinsi, unul este inca liber

Patru detinuti periculosi au evadat, sambata, din arestul Politiei Cluj. Pana la ora transmiterii acestei stiri, trei dintre evadati au fost prinsi, politistii continuand cautarile pentru gasirea celui de-al patrulea detinut.

Primul dintre cei patru tineri evadati din arestul Politiei Judetene Cluj, Daniel Catalin Baciu, in varsta de 16 ani, a fost prins, sambata seara, in zona garii din Cluj-Napoca, la cateva ore dupa disparitie.

Potrivit unor surse din cadrul Politiei Cluj, in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 01:00, politistii au reusit sa-l prinda, in zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, pe Claudiu Marin Botorea, de 36 de ani, care fusese arestat preventiv pentru furt calificat.

Cel de-al treilea evadat a fost prins, duminica dimineata, in jurul orei 07:00, in zona garii din Cluj-Napoca, fiind vorba despre Tiberiu Lacatus, de 22 de ani, care fusese arestat preventiv pentru tentativa de omor.

Citeste si: ALERTA IN CLUJ: PATRU BARBATI AFLATI IN ARESTUL POLITIEI AU EVADAT

Cei doi barbati au fost dusi in fata procurorului de caz pentru a fi audiati, au mai spus sursele citate.

Cautarile sunt continuate pentru depistarea si prinderea ultimului evadat, fiind vorba despre Alexandru Cristian Bartus, de 32 de ani, care are 1,80 metri inaltime, iar in momentul disparitiei purta o bluza vernil, de nuanta deschisa, haina si pantaloni sport, gri, cu doua dungi albastre si pantofi sport, alb cu negru.

Surse din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj au declarat, sambata seara, ca, din primele date, a reiesit ca cei patru arestati preventiv, din care trei pentru furt calificat si unul pentru tentativa de omor, ar fi reusit sa evadeze din arestul Politiei Judetene Cluj profitand de neatentia politistilor care erau de serviciu.

Au fost instituite filtre ale politistilor pe raza intregului judet, mai ales la intrarile si iesirile din localitati, dar si pe caile ferate, pentru gasirea ultimului evadat.