Trei femei au snopit în bătaie un elev de 14 ani chiar în incinta școlii. Video șocant

Un elev a fost pur şi simplu rupt în bătaie de trei femei. Totul s-a întâmplat pe holul unei şcoli din Constanţa. Imaginile au fost filmate de alţi elevi, care au fost martori la bătaie.

Un elev de clasa a 5-a a fost bătut cu pumnii şi picioarele de trei mame ale unor colegi de clasă, chiar pe holul Școlii nr. 28 „Dan Barbilian” din Constanța. Copiii care se aflau în pauză au filmat scena cu telefonul mobil şi i-au trimis-o mamei băiatului. Femeile au atacat-o şi pe sora mai mare a băiatului, după ce aceasta a încercat să intervină, potrivit Digi 24.

Incidentul a avut loc luni după-amiază. Cele trei mame au intrat în școală pe motiv că vor să depună o reclamație împotriva acestui copil. Însă, după ce au depus această reclamație, au mers la sala unde se afla elevul și l-au bătut. O profesoară a intervenit și a reușit să-i despartă.

Conducerea școlii spune că acest băiat este un elev problemă, fiind lăsat corigent și repetent de mai multe ori și a provocat mai multe incidente în școală. Întregul incident a fost filmat de elevi, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Sursa video: facebook