Trei jucatori de la STEAUA au REFUZAT sa bata penaltyuri cu ASTRA

Trei jucatori ai Stelei au refuzat sa bata lovituri de departajare la SUPERCUPA Romaniei dintre campioana Romaniei si ASTRA, partida castiga cu 6-4 de giurgiuveni.

Finala Supercupei Romaniei dintre Astra si Steaua s-a decis la penaltiuri, acolo unde giurgiuvenii s-au impus din nou, dupa episodul din finala Cupei, scor 6-4 la general, dupa 1-1 la capatul celor 120 de minute. Tanase, Chipciu si Szukala au refuzat sa traga de la punctul cu var, iar Prepelita si Varela au acceptat doar dupa ce antrenorul le-a impus acest lucru, scrie Digisport.

Citeste si: SUPERCUPA ROMANIEI 2014: STEAUA-ASTRA 4-6 dld (1-0,1-1,3-5) Alt trofeu, acelasi scenariu

Prepelita si Varela nu au mai apucat sa execute loviturile, deoarece Filip a ratat, iar Astra a castigat trofeul. Pentru Steaua au executat pana la urma doar jucatori de picior stang: Keseru, Parvulescu, Latovlevici si Lucian Filip.

Citeste si: STROMSGODSET a castigat ultimul meci inaintea confruntarii cu STEAUA 

Astra a trecut de Steaua cu 6-4 la general in Supercupa, dupa lovituri de departajare si dupa ce la finalul celor 120 de minute scorul a fost 1-1. Chipciu si Enache au marcat in timpul regulamentar, iar la penaltiuri singurul care a ratat pentru Steaua a fost Lucian Filip. Pentru Astra au transformat: Gaman, Seto, Morais, Laban si Budescu.