Trei linii RATB, deviate. O conducta de apa a fost avariata in zona

Tramvaiele liniilor 14, 40 si 56 din Capitala circula marti, pe trasee deviate. O avarie la o conducta de apa s-a produs in zona intersectiei Calea Calarasilor cu strada Romulus.

Terasamentul din zona caii de rulare s-a lasat si a fost nevoie ca tramvaiele sa fie deviate pana la remedierea lucrarilor. Echipele ApaNova au ajuns la fata locului la putin timp de la producerea avariei, iar in prezent se lucreaza pentru remedierea problemei in cel mai scurt timp.

Apa Nova sustine ca terasamentul caii de rulare a tramvaiului s-a prabusit peste conducta, producand avaria. Tramvaiele liniei 40 vor circula din cartierul Titan pe traseul de baza, pana la intersectia Bulevardul Chisinau – Ziduri Mosi, apoi pe Calea Mosilor si Sfanta Vineri.

Tramvaiele liniei 14 circula pe traseul de baza pana la intersectia Calea Calarasilor – strada Traian, apoi pe bulevardul Basarabia, pana la Republica, iar cele ale liniei 56, de la Republica, pana la intersectia Calea Calarasilor – strada Traian, apoi pe bulevardul Ferdinand, Pantelimon si Granitul.

sursa foto: digi24.ro